Fotografera mer med din mobil

Idag så börjar mobilerna att ha riktigt bra kameror. Dock så kan de linser som sitter på mobilens kamera vara begränsade. Dock så kan du få riktigt bra bilder om du anstränger dig lite och fotograferar mer med din mobil.

Likaväl som man lär sig hur en vanlig kamera fungerar så lär man sig hur man ska hantera sin mobil för att ta de bästa bilderna. Nu kan du dessutom köpa till annan optik för din telefon. Med ett speciellt fodral där du monterar på exempelvis ett fisheye eller vidvinkel så kan du ta olika typer av bilder. Det finns ett antal objektiv att välja på. Ta en titt hos svoptics.com så hittar du flertalet alternativ. Välj det kit de har för nybörjare så får du med både fodral för att montera på optiken och två linser.

Sedan så är det bara att ge sig ut och fotografera. Som med en vanligsystemkamera så kanske man får experimentera för att se gränserna på vilka bilder man kan ta. Ju mer du fotograferar desto bättre bilder kommer du att kunna ta. Bestäm dig för att ett par gånger i veckan ge dig ut i stadsmiljö för att fotografera där. Nästa gång så kanske det är naturbilder som gäller. Tänk också på att tidiga mornar ger ett väldigt speciellt ljus så experimentera mellan olika tidpunkter på dagen med samma motiv så ser du skillnaden.