Maxa din mobil

Våra mobiltelefoner har blivit en allt mer integrerad del av våra liv och vi fyller våra mobiltelefoner med allt mer funktioner och appar. Men vad ska man göra för att få ut det mesta av sina mobil? Vilka appar kan man använda sig av? Vilka tillbehör är de bästa? Känner du dig rådvill? Oroa dig inte, vi ska försöka lotsa dig genom mobildjungeln.

Först och främst måste du tänka på utsidan av din mobil. Ett snyggt skal gör underverk för din telefon och gör den roligare att använda. Leta runt och se om du kan hitta en som passar din stil och som du trivs med. Komplettera detta med ett par feta hörlurar och du är redo att ge dig ut på stan.

Med vilka appar ska man ha för att maxa din mobil. Detta är så klart individuellt men vi har några olika appar som vi känner är nödvändiga.

Spotify: Denna musikapp behöver kanske ingen närmare presentation men är en självklarhet att ha på din mobiltelefon.

Snapseed: För dig som gillar att fotografera är det här en perfekt app att ha som ett komplement till din kameraapp. Med mängder av funktioner och hjälpmedel gör den här appen dig till mästare av mobilfotografering.

HBO: Allt fler använder sina mobiltelefoner till att se på serier. En av de bästa inom detta området är HBO som har nya serier som Game of Thrones, Westworld, Taboo och gamla klassiker som till exempel Twin Peaks. Mycket nöje till en billig peng.

Detta är bara en bråkdel av saker som finns att göra på mobilen. Var nyfiken och upptäck saker själv som du kan skaffa. Lycka till!