Populära mobiltillbehör du borde äga

Mobilen följer ju med vart vi än går idag. Det är ju knappast förvånande att en sådan pryl har mängder med olika tillbehör. Och du äger säkert redan ett par av dem. Här tänkte vi tipsa om ett antal olika populära mobiltillbehör och förklara varför du bör äga dem.

Powerbank

Vi har alla funnit oss i situationen där mobilbatteriet börjar bli lågt och vi antingen behöver ransonera användningen av mobilen eller leta upp ett vägguttag och hoppas att det finns en laddare i närheten. En powerbank låter dig ladda mobilen utan att behöva hitta ett vägguttag och vänta vid det under tiden. Och de är dessutom relativt billiga att köpa.

Högtalare (Bluetooth)

Ett par hörlurar är väldigt praktiska i många avseenden. Men om du någonsin vill visa upp en video eller spela musik för fler än bara dig själv kommer ett par bluetoothhögtalare vara så mycket bättre än mobilens egna högtalare. För att inte tala om att dela hörlurar med andra. Bluetoothhögtalare finns i en rad olika prisklasser så alla kan hitta en som passar sina egna behov och ekonomi.

Mobilgrip

Mobilgripen tog mobilmarknaden med storm för ett par åt sedan. Och har du ännu inte hakat på denna trend kanske du inte insett vad du faktiskt gått miste om. Mobilgripen är mer eller mindre svaret på problemet att större och större mobilen har också blivit svårare och svårare att hålla i med en hand. Och som en bonus kan de även fungera som ett stöd och låta mobilen stå upprätt.