Populäraste mobilspelen just nu

Augusti lider mot sitt slut och nyheterna om de senaste mobilspelen strömmar in. En speltyp har legat på toppen i flera månader, men även en nykomling har tagit sig i listan av de populäraste mobilspelen just nu. 

Angry Birds 2

Det har äntligen kommit en tvåa på spelet som tog hela världen med storm. De arga fåglarna och kidnappsglada grisarna i Angry Birds är tillbaka på nya äventyr. Deras slogan: ”Bigger. Bader. Birdier” är ett klockrent bevis på humorn som ligger i denna skapelse. Nya banor, massa nytt material att låsa upp genom att spela, spela, spela och även nya fåglar med sin egna specialegenskaper introduceras.

Fallout Shelter

Appen som bygger på den omåttligt populära Fallout-serien, kom först till iPhone under juni i år. Spelet har så klart blivit en stor hit och väckts alla intresse för serien som legat i dvala i flera år. Ett smart knep att få folk att intressera sig för Fallout 4 som kommer på konsol och PC senare i höst.

Men spelet har inte klättrat upp på månadens bästa spel förrän nu i augusti eftersom det varit iPhone- exklusivt. Men nu har det äntligen släppts en version för alla Androidanvändare också.